December 20, 2018

November 27, 2018

November 12, 2018

October 8, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Back to the Wild

October 8, 2018

För ett par dagar sedan fick jag äntligen chansen att ta mig ut till bushen igen. Mer än två år hade gått innan jag va tillbaka, alldeles för lång tid... Men kändes desto bättre nu! 

 

En utan mina stora drömmar är att en dag kunna bo i ett reservat, mitt ibland alla vilda djur och avskilt från civilisationen. Någon timma bort iallafall. Klagar absolut inte på boendet vi hittat nu. Med den tighta budgeten som vi har så kunde vi nog faktiskt inte kunna hitta något bättre boende. Hyr en liten lägenhet på en gård fullt med hundar runt omkring. Å jag har två starka passioner i livet och de är just noshörningar (såklart) och hundar. Vad som gör det ännu bättre är att bushen och de vilda djuren endast är ett stenkast bort. Det kanske inte är ett Big 5 reservat en timma bort från civilisationen men detta är inte fy skam heller. 

 

En annan rolig nyhet är att vi fått våran soffa idag! Kanske inte låter som en stor nyhet, men i min värld så är det en fantastisk nyhet. Man kan inte slå sig till ro ordentligt förrän man har en soffa, så är det bara. Så nu när vi kan börja att slå oss till ro så kanske jag kan ta med er på en liten rundvandring någon dag. 

 

Tillsvidare så får ni ha det så bra! 

 

Denise 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
DENISE ERIKSSON
PHOTOGRAPHY

© 2017 Denise Eriksson - All rights reserved