December 20, 2018

November 27, 2018

November 12, 2018

October 8, 2018

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Spännande Nyhet

November 12, 2018

Att hålla denna bloggen aktiv kanske inte är min starkaste sida, det kan vi nog alla hålla med om som aktivt och engagerat följt min blogg de senaste två inläggen...

 

MEN, jag har en ursäkt. De senaste veckorna har jag arbetat på något väldigt spännande! Mitt nya livsprojekt kort och gott. Dagarna springer iväg och vid dagens slut vet jag knappt vad jag gjort längre, känns som jag gör jätte mycket varje dag men vid veckans slut vet jag knappt vad det är jag gjort. Men nu äntligenså börjar saker ta form sakta men säkert och jag kan försäkra er om att faktiskt har gjort någonting trots allt. Så de senaste veckorna har jag arbetat med en ny hemsida, signera papper, fotograferat (såklart) samt satt ihop ett bra team för det nya projektet. Mer information kommer om detta inom en snar framtid också.  

 

Nu ska jag inte avslöja allt fööör mycket men här är en liten hint iallafall! 

 

 

 

 MER INFO KOMMER SNART! 

 

Ha det så bra!

 

Denise

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
DENISE ERIKSSON
PHOTOGRAPHY

© 2017 Denise Eriksson - All rights reserved