Spännande Nyhet

Att hålla denna bloggen aktiv kanske inte är min starkaste sida, det kan vi nog alla hålla med om som aktivt och engagerat följt min blogg de senaste två inläggen...

MEN, jag har en ursäkt. De senaste veckorna har jag arbetat på något väldigt spännande! Mitt nya livsprojekt kort och gott. Dagarna springer iväg och vid dagens slut vet jag knappt vad jag gjort längre, känns som jag gör jätte mycket varje dag men vid veckans slut vet jag knappt vad det är jag gjort. Men nu äntligenså börjar saker ta form sakta men säkert och jag kan försäkra er om att faktiskt har gjort någonting trots allt. Så de senaste veckorna har jag arbetat med en ny hemsida, signera papper, fotograferat (såklart) samt satt ihop ett bra team för det nya projektet. Mer information kommer om detta inom en snar framtid också.

Nu ska jag inte avslöja allt fööör mycket men här är en liten hint iallafall!

MER INFO KOMMER SNART!

Ha det så bra!

Denise


Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg