King of the Urban Jungle

Nu var det dags för ännu ett blogginlägg! Med tanke på allt som händer i och runt om mitt liv just nu så har jag konstaterat att en uppdatering per dag är näst intill omöjligt, så från och med nu ska jag se om en uppdatering i veckan kan fungera lite bättre. Min första tanke va att uppdatera bloggen varje söndag men redan nu är jag ett par dagar sen. Men vi får ta en dag i taget helt enkelt.

Den senaste veckan har varit ganska seg på många sätt och vis. Lyc har varit tvungen att åka iväg till Durban som ligger lite längre upp i landet för att jobba så vi får in någon inkomst. Någon måste ju offra sig för våran överlevnad och denna gången blev det Lyc eftersom jag inte fått något arbetstillstånd än. Det faktum att han va borta en vecka va hemsk då jag fick sån separations-ångest. Tycker att vi ska vara vana vid det nu när vi redan klarat av att vara ifrån varandra i 7 månader åt gången men icke. En vecka kändes som 1 år, så min separations-ångest medföljde att jag inte hade någon motivation till att göra så mycket annat heller, detta i kombination med mycket annat också. Men nu är Lyc tillbaka igen och detsamma är min motivation!

Bild från Lions Head, Kapstaden 2018

Bild Från Lions Head, Kapstaden 2018

Med Lyc hemma igen och motivationen åter tillbaka, vad ska man göra först? Ut och kolla in omgivningarna igen såklart! Just nu har vi lyxen att bo endast 5min ifrån havet och skulle även kunna se havet från våran lägenhet om vi gick upp på taket. Och ni vet vad man säger, bor man nära någonting så är det sällan man besöker det. Av någon anledning har detta blivit en grej... Så vi tog oss aldrig till havet denna gången, dels för att det började att regna lite smått och dels för att vi hade ett annat mål denna gången!

Stranden 5min hemmifrån

Istället för att besöka stranden denna gången bestämde vi oss för att leta rätt på the King of the Urban Jungle! De flesta har nog hört om djurens konung Lejonet men vi hittade en annan herre värd titeln fast som bor mitt inne i stan bland alla byggnader. Inne i centrum hitta vi en flock påfåglar som gjort sig hemmastadda utanför ett sjukhus och denna herren tycker iallafall jag förtjänar titeln som kungen av storstadsdjungeln! Ser ut som att han bär en kappa som han släpar efter sig och med en krona på huvudet. Otroligt vackra fåglar och det va väldigt svårt att slita sig därifrån, speciellt när de använder en trappa och staketet på en terrass som sin egna Catwalk! Men då vi inte ville störa dem allt för länge så fick vi vänligt packa undan kameran igen och åka vidare hemmåt. Kanske blir en sväng till sjukhuset snart igen, förhoppningsvis inte på grund av någon sjukdom eller skada dock.

Nu när krafterna är återfunna och jag har fått rastat kameran igen så är vi redo för en ny spännande vecka och nya tag!

Glöm inte att hålla utkik på min Facebook: Denise Eriksson - Photography

samt min Instagram: @Mywildestadventures, för fler bilder och uppdateringar. Ibland händer det faktiskt att jag uppdaterar där även om mitt huvud inte riktigt varit på just sociala medier och fotograferande det sista, men det är på gång inom en snar framtid, förhoppningsvis en väldigt snar framtid!

Ha det så bra!

Denise


Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg